Pengikut

Ahad, 23 Mei 2010

Blue Van Giveaway

yerjah kat sini

Hariz GiveAway -jom join

terjah kat sini
pic ni masa besday dira yg 2thn
sambut besday bertiga je kami,tak buat ramai2 pun,sebab baru balik dari sabah,penat masih ada lagi.

nama besday girl: nurul nadira dania
umur : 3thn

Sabtu, 22 Mei 2010

My Supposed to be Anniversary Giveaway turned Mothers Day Giveaway

terjah kat SINI


KONTES: KENANGAN TERINDAH ~

terjah kat SINI

HADIAHNYA
kenangan teringah nia,setelah diijab kabulkan ngn org yg tersayang,kenangan terindah yg kedua mendapat anak setelah 5kali gugur dlm 6thn perkhwinan.tgklah tu gelagat dira macam2 je dia buat.
kenangan terindah yg ketiga,dapat kawan yg best,walau pun kenal dlm alam maya,tapi kami macam dah kenal dah lama,sekali jumpa kecoh.tulah JOHOR MOM'S CLUB.

Pertandingan Teka Berat Zara Maryam

terjah kat SINI

berat zara maryam dlm----- 4.25kg

GIVEAWAY : Besday PapaZakwan

terjah kat SINI

CoretanMaya 1st Giveaway




terjah kat SINI

Jumaat, 21 Mei 2010

Khamis, 20 Mei 2010

EVERYTHING FOR U FROM ME 1ST ANNIVESARY CONTEST

terjah kat sini

ni kek besday dira
besday girl
jawapan cepu emasnya ialah------------------------- Vincent Shoes Pink Stripe

nama anak- nurul nadira dania
umur-------- 3thn

gambo kat atas ni masa besday dira 3thn,tak sambut meriah pun bertiga je,insyahallah tahun ni baru sambut meriah sikit.kek tu tempah kat SR.

Isnin, 17 Mei 2010

Go Go Green Cutest Baby Contest By Mama_Aqish Read more: http://mamapapaaqish.blogspot.com/2010/05/go-go-green-cutest-baby-contest-by.html#ixzz0oMCss

penaja contest MANJAKUSAYANG
ManjakuSayang Collections
dah lama jadi follower blog mama_aqish ni,sebab banyak info2 berguna lagi2 tentang nak cantikkan blog ni.thanks mama_aqish.


ni pic dira masa kat HSA,masa tu tgh tunggu SIL,nia ajak dira g baca buku.

nama anak: NURUL NADIRA DANIA
umur : 3thn
D.O.B : 25/08/2006

My Family's Sweetest Moment @sweetomoide Contest

siapa nak join terjah kat SINI

ni pic yg nia join kan,masa ni tournament bowling johor mom's club. tgk dira tu org suruh senyum dia boleh buatmuke gitu sabo jelah anak dara ummi seorg ni.
walid-en.noni,dira n ummi-nia

1st GiveawaY StartS Now...

cantikkan baju ni,siapa nak terjah kat SINI

IMANINA CUTE GIVE AWAY

terjah kat SINI
nia nak tag
irakecik
mummyfillia
mummy chubby
zai kulim


Khamis, 13 Mei 2010

Ibu Hadif's Giveaway 'Makan Bola Tidur Bola'

terjah kat SINI

Eynda Nak Bagi Hadiah!!

cantik kan hadiah kat bawah ni.
siapa nak terjah kat SINI
pada pendapat nia,
1)best blog eynda ni
2)anak2 yg comel
3)banyak info2 berguna
4)suke tgk umah baru eynda..LAWA

Rabu, 12 Mei 2010

BABY WITH SOOTHER/FEEDING BOTTLE CONTEST

terjah kat sini
gambo yg nia pertaruhkan
v
v
v
v
v
v
v
v
pic ni masa baru balik dari sabah,

nama:nurul nadira dania
d.o.b:25/08/2006
email:nonea_non@yahoo.com



nak tag

Selasa, 11 Mei 2010

..i'm so happy and i'll be giving away thisss!!

"STEAM IT - by TUPPERWARE"
ni hadianya
ummi teka harganya rm79.oo
terjah kat sini

DouBle BirThDay GiveAway by LieSsa.

terjah kat sini

Farrihin's 2nd Birthday Giveaway

terjah kat sini
hadiah utama
5 x saguhati

Isnin, 10 Mei 2010

1st BIRHTHDAY GIVE AWAY

terjah kat sini

nama: nurul nadira dania
umur: 3thn 8bln
d.o.b: 25/08/2006

dira,ummi n walid sayang ngn adik,kami sentiasa doakan kesihatan yg baik,jadi anak yg soleha,mendengar kata ummi n walid.berbakti kepada org tua n nusa dan bangsa.

Ilhanryan Mother's Day Lucky Draw


terjah kat sini

dari tarikh 7-30may.
cepat2 hadiah pun menarik


1)Photo Album exclusive
200pcs 4"x6"
2)Lamaze Toy - Freddie the Firefly

3)Evening Bag 4)Bag/knapsack Mickey Mouse for toddler +
Voucher Aivee Emart RM8
5)Simple Dimple Clothbook + voucher Aivee Emart RM5