Pengikut

Khamis, 29 April 2010

"Mama Ada Blog"~1st Birthday Giveaway

terjah kat SINI

LUCKY DRAW

terjah kat sini

anak2 mummy comel2 suke tgk.
blog lagi satu lagi best,banyak jual barang2 lawa2 pula tu

Sofia & Emak Birthday's Giveaway

happy birthday sofia,semoga panjang umur,sihat sejahtera,jadi anak yg soleh,mendengar kata ibu n ayah,berbakti kepada nusa dan bangsa.


nak join terjah kat sini

Selasa, 20 April 2010

CHEMPAQA'S GIVEAWAY~



nia join giveaway ni,hadiah pun lawa tuuuuuuuu.
nia pilih
KATEGORI ENGLISH LAVENDER

terjah kat SINI

Isnin, 19 April 2010

Jumaat, 16 April 2010

FabuLOVE Giveaway

terjah kat sini

Friendship Forever_zati contest

terjah kat sini


nilah kawan2 baik nia,jmc ni club kami semuanya ibu2 dari johor.sejak datang semenanjung ni nia tak ramai kawan apa lagi dah kawin jadi housewife makinlah tak ramai kawan,sejak join club jmc ni walaupun kenal dari alam maya je.tapi sekali jumpa macam kenal dah lama je ngn dorg ni,nia saya jmc.
sehari kalau tak masuk forum jmc macam tak lengkap je ari saya.nilah penangan jmc.


kebaikan join jmc ni banyak,masalah kami kongsi bersama n sama2 bagi pendapat tuk selesaikan masalah tu.

My Family Beday Contest

terjah kat sini

Khamis, 15 April 2010

~ BaBy's SpECiaL pOSe CoNTesT ~

terjah kat SINI
gambo yg ummi pertaruhkan,
suke ngn pose dira sebab rambut tu baru je ummi buat,dira siap suruh snap gambo dia ngn rambut baru dia,sebab esoknya nak g dinner honda tu yg buat rambut dira tu.

nama anak---- NURUL NADIRA DANIA
tarikh lahir---- 25/08/2006
nama ibu----- JUMARNIAH
email-------- nonea_non@yahoo.com

Give Away from Bebelanku

terjah kat SINI

Rabu, 14 April 2010

CONTEST! : CABUTAN BERTUAH, MENANGI RM50!

RM50 untuk dimenangi, Join sekarang!



terjah kat sini

GIVEAWAY MY LIFE..MY STORIES..DEMI ADAM DANIEL

terjah kat sini

referrer---------- zai kulim


korg kalau tahu giveaway ni dari blog nia jgn lupa ya letak NIA jadi referrer

NoorAfzan Birthday Giveaway

terjah kat sini

m.e 1st Giveaway

terjah kat sini

Sabtu, 10 April 2010

Jumaat, 9 April 2010