Pengikut

Rabu, 24 Mac 2010

My First Ever Contest : Muka Garang Si Kecil


Syarat2nya

  • Jadi follower blog ni (terima kasih :P)
  • Copy banner kat atas dan letakkan kat side bar blog memasing berserta link ke en3 ini
  • Up load sekeping gambar anak yang umurnya antara 1bulan ke 3 tahun (muka kena serius or garang ye..)
  • Sertakan sekali nama penuh dan manja anak, tarikh lahir, nama ibu bapa dan email untuk dihubungi
  • Dah siap semuanya, tinggalkan komen kat entry ini berserta link sekali
  • Contest ini bermula pada 22 Mac-22 April (sebulan)
  • Sebagai confirmation, aku akan tinggalkan komen kat entry korang


  • gambo yang ummi pertaruhkan
    nama:nurul nadira dania
    d.o.b:25/08/2006
    nama ibu:jumarniah
    nama ayah:noni bin jubri

    email:nonea_non@yahoo.com


    siapa nak join klik SINI

    1 ulasan: