Pengikut

Isnin, 1 Mac 2010

KAMI : 1st Giveaway

jom join giveaway ni

Syarat² penyertaan :


1) Syaratnye simple je, tp perlukan mase yg lame skit, korang di wajibkan jadi follower kitorg nie, sbb ni semua penyumbang hadiah & juri² di iktiraf dan sudikanlah letak blog ktorg dlm bloglist supaya korang tahu perkembangan giveaway nie sebab setiap blog akan bagi infomasi berbeza....


2) Lepas nie, kalau korang rase tak nk jadi follower ktorgpun, ktorg tak marah...terpulang pada hak individu, tp utk menyertai giveaway nie korang WAJIB jadi follower...please!!!! untuk kali nie je jd follower ktorg yeee.... :)

3) Kena buat satu entry pasal KAMI : 1st Giveaway nie & letakkan sekali banner kat atas nie....tak payah buat SME (sticky mode entry)...

4) Pada sesapa yang nak join kena bagi link korang dalam comment box untuk entry KAMI : 1st Giveaway dalam blog ZURA....nti aku akan updatekan nama korang sebagai peserta dalam blog aku.....so check it out!!!

5)Lepas tue korang duk diam sampai ktorg cabut undi....dan akan ada arahan baru dari aku...so bermula ari nie smpai 12hb, aku dan kengkawan akan monitor, tgk siapa yang kena...hehehe....

ni penyumbang hadiah giveaway ni

1 ulasan: