Pengikut

Rabu, 31 Mac 2010

Ole-ole dari Jakarta Oleh Yuka-Luv

jom join ole-ole dari jakarta ni,jauh tuuuuuuuuuuuuuuu hadiahnya.

klik SINI

REFERER------CIKMIN

Ahad, 28 Mac 2010

~Teratak Puteri Giveaways~

jom kita join giveaway ni,hadiah cantik tuuuuuuuuuuuuu









Jumaat, 26 Mac 2010

Rabu, 24 Mac 2010

My First Ever Contest : Muka Garang Si Kecil


Syarat2nya

  • Jadi follower blog ni (terima kasih :P)
  • Copy banner kat atas dan letakkan kat side bar blog memasing berserta link ke en3 ini
  • Up load sekeping gambar anak yang umurnya antara 1bulan ke 3 tahun (muka kena serius or garang ye..)
  • Sertakan sekali nama penuh dan manja anak, tarikh lahir, nama ibu bapa dan email untuk dihubungi
  • Dah siap semuanya, tinggalkan komen kat entry ini berserta link sekali
  • Contest ini bermula pada 22 Mac-22 April (sebulan)
  • Sebagai confirmation, aku akan tinggalkan komen kat entry korang


  • gambo yang ummi pertaruhkan
    nama:nurul nadira dania
    d.o.b:25/08/2006
    nama ibu:jumarniah
    nama ayah:noni bin jubri

    email:nonea_non@yahoo.com


    siapa nak join klik SINI

    MOBS & Luvable Kids Store : FUNNIEST KIDS PHOTO Contest

    jom ramai2 join contest ni
    klik sini
    pic yg ummi pertaruhkan
    nama:nurul nadira dania
    umur:3thn 7bln


    pic ni diambil masa potluck jmc.

    Isnin, 22 Mac 2010



    Chibby Kun Shop March Giveaway

    jom ramai2 join giveaway ni,hadiah tomel2 pula tu.
    teddy bear tu boleh jadi collection dira,hanger tu berguna tuk ummi sangkut shawl ummi.
    bestnya kalau dapat hadiah ni.

    siapa nak join klik SINI


    SLEEPING CUTIE CONTEST



    nama anak:nurul nadira dania
    D.O.B:25/08/1006

    ni lagu dodoi
    tidur anak ku sayang,
    ummi walid sentiasa berada di sisi mu
    jadilah anak soleh dan berguna.

    selain tu saya dengar kan zikir2 time tido sampailah dia bangun.

    March 2010 Blog Giveaway - Flower-Filled Altered Tin


    siapa nak join klik SINI

    Khamis, 18 Mac 2010

    2nd KMA's Giveaway


    salam,
    jom join giveaway ni.sempena anniversary IBU&ABAH MIFZAL ARSYAD
    semoga kekal hingga ke anak cucu.


    hadiah2 yg ditawarkan.besttttt

    Pertama - RM50.00
    Kedua - RM 30.00
    Ketiga - RM 20.00

    Keterangan & syarat-syarat penyertaannya ialah :-

    Yang Paling Rajin Singgah

    konsep - kami akan memilih Tiga Orang follower yang paling rajin singgah @ jenguk blog KMA di dalam tempoh Giveaway ini berlangsung untuk diberikan hadiah-2 di atas.
    cara - caranya :
    1. Wajib menjadi follower blog KMA.

    2. Wajib log-masuk
    (cara nak jd follower @ log masuk adalah dgn hanya menekan button "IKUT")

    3. bila dah log masuk, nick anda juga akan tertera di column "10 Yang Rajin Singgah" ' contoh :- You (26 visits before)

    Bonding Moment With Opah Contest

    Hadiah untuk 1 x pemenang:
    penaja hadiah http://syasyacreative.blogspot.com/
    Syarat-syarat penyertaan:
    • Terbuka pada anak-anak berumur 5 tahun ke bawah sahaja.
    • Buat 1 entry khas untuk contest ini. Kepilkan hanya 1 (satu) keping gambar sahaja untuk seorang anak bersama opah/atuk. Kalo ada anak lebih dari 1..boleh hantar lebih dari 1 gambar. Pada yang belum ada anak, anak sedara pon boleh. Tapi sila nyatakan:
    1. Nama anak/anak sedara
    2. DOB anak
    3. Nama ibu
    4. Nama opah@atuk
    5. Umur ketika gambar diambil
    • Letakkan contest banner di sidebar anda dan link back to this post.
    • WAJIB menjadi follower syasyacreative.blogspot.com & cherishlovetogether.blogspot.com.
    • Sila masukkan syasyacreative.blogspot.com dalam bloglist anda.
    • Hanya seorang pemenang sahaja akan dipilih.Pn. Apash & En.hubby yang akan menjadi juri bagi memilih pemenangnya.
    • Jangan lupa tinggal comment anda bersama link entry anda.
    • Tarikh tutup 28 March 2010 @ 12AM.
    gambar yg ummi pilih kat bawah ni
    pic ni ummi ngn cucu.
    Nama cucu saya:MUHAMMAD AQIL ZAFAR BIN ABD.RAZAK

    DOB anak :05/03.2009

    Nama ibu :aszlina bt ismail

    Nama opah@atuk :JUMARNIAH BT DAHLAN(saya lah tu)
    Umur ketika gambar diambil : 11bulan

    Rabu, 17 Mac 2010

    Byzura Razali's Blog Giveaway

    jom join giveaway ni,hadiah pun best.

    klik SINI

    A: Power Rangers Solaris Knight Gear
    B: High Speed Racing Track Starter Set
    C: Girl's Favorites Fashion Beauty Set
    D: Daintiness Foodstuff Piano

    Ahad, 14 Mac 2010

    MONICA'S FIRST GIVEWAY


    Syarat-syarat:

    1. Buat 1 entry pasal giveway ini..tajuk mestilah MONICA’S FIRST GIVEWAY..ajak rakan-rakan anda join sekali tau!!
    2. Dalam entry tersebut mestilah ada banner di atas dan jangan lupa juga letak banner tersebut dekat sidebar blog anda..pastikan ada link blog saya dalam banner tersebut..
    3. Tentang follower pula..saya TAK PAKSA anda untuk jadi follower saya..tapi pastikan selepas anda postkan entry terbaru tersebut,leave comment anda dekat entry ini..nanti senang untuk saya buat sport check..
    5. Hadiah akan diberikan berdasarkan cabutan bertuah..hanya 3 PEMENANG layak untuk mendapat hadiah..
    6. Tarikh tutup pernyataan ialah 13 APRIL 2010..dan pemenang akan saya umumkan pada 15 APRIL 2010..


    SEKALI LAGI PERINGATAN:
    -tarikh tutup penyertaan ialah 13 APRIL 2010..
    -hanya 3 PEMENANG akan diberikan hadiah..
    -pastikan anda letak LINK ANDA di comment box saya.

    tali telefon,sarung telefon dan aksesori telefon

    Sabtu, 13 Mac 2010

    DNgiveaway

    yarat-syarat Dngiveaway ialah:

    1. Be our Follower and FB Fan
    2. Register as DnMembership.(terpulang la, klu tkt sgt xPYH)
    3. Buat 1 post mengenai Dngiveaway di Blog/Facebook/website sertakan link ini, jadi peserta lain boleh serta sama.(wajib)
    4. Tambahkan Picture beserta link blog ini. Di side bar.(wajib)
    5. Tinggalkan komen dan link post.(sgt wajib)

    Tarikh Tutup 15 April 2010.

    Cabutan Bertuah Malia & Hubby MAC 2010

    join lagi cabutan bertuah dari blog MALIA sempena anniversary yg ke 2,
    semoga bahagia hingga ke anak cucu.

    syarat2 penyertaan kami:-


    1.Mestila menjadi follower blog saya..

    2.Entry korang mestilah menggunakan tajuk ::Cabutan Bertuah Malia & Hubby MAC 2010::..

    3.Letak banner di atas di ruang side bar blog anda...

    4.Sekiranya anda sudah menyiapkan Entry tersebut, sila tinggalkan komen di ruangan ini..

    5.Cabutan Bertuah ini akan berakhir pada 31 MAC 2010..

    Khamis, 11 Mac 2010

    Ins.P.ra.C.Falisha GIVEAWAY

    jom join giveaway ni,hadiah tomel2.

    tomelkan hadianya


    klik SINI

    Selasa, 9 Mac 2010

    My-Alia.com March Giveaway!!!

    jom join klik SINI

    Giveaway 1st Birthday 'CeRiTa HiDuPkU'






    salam,
    join lagi giveaway dari blog CERITA HIDUPKU




    syarat nye mudah sahaja...

    1) Jadi follower blog CeRiTa HiDuPkU....
    2) Buat satu entery kt blog korang... tajuk 'Giveaway 1st Birthday 'CeRiTa HiDuPkU'...copy banner skali ye dan link kan kt entry aku nie...(sticky kan post tu ye)
    3) tinggalkan link entry korang kt ruangan komen...untuk aku buat sport check ye...

    itu je syarat2 nye...mudahkan...jom la sertai beramai2...hadiah2 menarik menanti anda...pemenang akan ditentukan dgn cara cabutan bertuah...cabutan akan dibuat oleh en.hubby aku sendiri....tarikh tutup 19 hb Mac 2010

    Isnin, 8 Mac 2010

    ATIQAH SWEET GIVEAWAY 2010

    "Hai kawan-kawan! jom sertai ATIQAH SWEET GIVEAWAY. hadiahnya satu kotak yang mengandungi 9 biji hand-made chocolate yang dibuat oleh Sweet Brown! Coklatnya sedap tau! Jadi apalagi, jomlah kita sertai ATIQAH SWEET GIVEAWAY di ATIQAH..JOM-JOM!"


    hadiah ini hanya untuk 3 pemenang.. :-)
    setiap pemenang akan menerima satu kotak yang mengandungi 9 biji coklat! :-)


    tarikh penyertaan 6 MAC 2010 - 9 APRIL 2010

    Ahad, 7 Mac 2010

    Khamis, 4 Mac 2010

    Beautyliciousshop GIVEAWAY

    giveaway lagi.....

    klik SINI

    syarat2 pon tak susah...

    1. jadi follower saya kt blog ni dan my personal blog

    2. copy and paste banner korang kat side bar blog korang

    3. link kan entry anda ke blog saya..either 1 (klu dua-dua lagi bagus)

    4. Listkan blogshop saya (senang nak tau winner nanti)


    5. tinggalkan permalink di ruang komen


    Itu aje syarat2 nyer...mudahkan??Tarikh tutupnyer 19 march 2010 pukul 11.59pm..

    HADIAH MISTERI MENANTI ANDA!!!!

    Rabu, 3 Mac 2010

    1st Giveaway

    jom join giveaway MAY sempena pembukaan kedai pre-loved

    Syarat2 1st Giveaway ini adalah :

    1. Jadi follower blog MAYLITTLEANGEL & MAY'S PRE-LOVED.
    2. Letakkan banner ini di sidebar blog anda beserta link.
      1. Tinggalkan komen pendek di post ini.
      2. Setiap peserta akan diberikan nombor & pemenang dipilih oleh Random.org.
      3. Giveaway ini akan bermula hari ini & berakhir pada 15 Mac 2010 (Isnin) jam 1.00 petang.
      4. Good luck! ;p



    Selasa, 2 Mac 2010

    purple light 1st giveaway

    salam,
    join giveaway dari PURPLE LIGHT sempena birthday tuan punya blog.

    Isnin, 1 Mac 2010

    KAMI : 1st Giveaway

    jom join giveaway ni

    Syarat² penyertaan :


    1) Syaratnye simple je, tp perlukan mase yg lame skit, korang di wajibkan jadi follower kitorg nie, sbb ni semua penyumbang hadiah & juri² di iktiraf dan sudikanlah letak blog ktorg dlm bloglist supaya korang tahu perkembangan giveaway nie sebab setiap blog akan bagi infomasi berbeza....


    2) Lepas nie, kalau korang rase tak nk jadi follower ktorgpun, ktorg tak marah...terpulang pada hak individu, tp utk menyertai giveaway nie korang WAJIB jadi follower...please!!!! untuk kali nie je jd follower ktorg yeee.... :)

    3) Kena buat satu entry pasal KAMI : 1st Giveaway nie & letakkan sekali banner kat atas nie....tak payah buat SME (sticky mode entry)...

    4) Pada sesapa yang nak join kena bagi link korang dalam comment box untuk entry KAMI : 1st Giveaway dalam blog ZURA....nti aku akan updatekan nama korang sebagai peserta dalam blog aku.....so check it out!!!

    5)Lepas tue korang duk diam sampai ktorg cabut undi....dan akan ada arahan baru dari aku...so bermula ari nie smpai 12hb, aku dan kengkawan akan monitor, tgk siapa yang kena...hehehe....

    ni penyumbang hadiah giveaway ni

    giveaway from new zealand.

    jom join giveaway ni,hadiah dari jauh tu

    kalau nak join klik SINI

    cuba tgk hadiah2 giveaway kat bawah ni.