Pengikut

Sabtu, 20 Februari 2010

Mari Kelih Store 2010 Contest

Mari Kelih Store 2010 Contest.mari ramai2 kita join contest ni.
cantik2 tudung kat kedai ni.

Syarat2 penyertaan mudah sahaja;-
1. Anda perlulah copy & paste gambar di atas & diletakkan di entri anda / side banner anda.
2. Anda perlulah meletakkan tajuk sebagai "Mari Kelih Store Contest 2010" sebagai tajuk entri anda
3. Anda perlulah menjadi seorang follower kepada blog ini & Mari Kelih Store (kalau nak jadi fan of Mari Kelih Store di facebook lagi bagus)
4. Anda perlulah link kan entri anda ke entri ini (dengan meninggalkan komen & link entri)
5. Anda seterusnya harus menceritakan serba sedikit tentang Mari Kelih Store yang menyertai I Love Bazaar pada 27 & 28hb Februari 2010 di Subang Parade. Anda wajib menggunakan gambar2 di bawah sebagai bahan di entri anda. Panjang karangan terpulang, janji ada 2 gambar di bawah sudah memadai;)


klik kat SINI kalau nak join
siapa2 yg dekat tu datanglah beramai2 kat bazar ni macam2 ada.
nasib baik lah ummi jauh kalau dekat ummi dah pegi bazar ni.
gambo kat atas ni lokasi MARI KELIH STORE pada masa bazar berlangsung.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan