Pengikut

Isnin, 22 Februari 2010

GIVEAWAY

salam,
cantik tak gambo2 kat bawah ni,ni hadiah2 giveaway dari blog NANNIE,ummi pun nak join juga giveaway ni.

GIVEAWAY NO 1
GIVEAWAY NO 2
GIVEAWAY NO 3
GIVEAWAY NO 4
Ok sekarang ni adalah syarat-syarat penyertaan untuk giveaway ini , mudah je :

- Give away ni bermula dari hari ini 19 Febuari - 24 Febuari .

- Terbuka untuk semua follower blog saya yang berada di Malaysia saja .

- Kalau boleh buat la entry yang simple je tentang giveaway ni .

- Kalau ok link kan blog saya ni di blog list anda.

- Sila tinggalkan sebarang komen di ruang komen dalam entry giveaway ni .

- Tinggalkan jejak/link blog anda di ruang komen entry ini , nanti senang saya nak contact anda .

- Hanya 4 orang pemenang sahaja

Tiada ulasan:

Catat Ulasan