Pengikut

Sabtu, 27 Februari 2010

@RENIM GIVEAWAY ♥

jom join giveaway RENIM,

refferer----malaysia giveaway

Khamis, 25 Februari 2010

Amb00yats' Give4way

jom join giveaway AMBOOYATS sempena opening blog ambooyats.


syarat penyertaan mudah jew

1. Terbuka kpd semua blogger
2. Jadi follower blog ini
3. Buat 1 entry ngn tajuk Amb00yats' Give4way
4. Add banner di atas di sidebar blog anda
5. Pastikan ada link ambooyats
6. Sila tinggalkan link entry anda di sini

Hadiah Utama menanti pemenang bertuah
+++ 2 Hadiah Istimewa

nak tau apa hadiah? nantikn next entry amb00yats
saje nk wat kezutan tuk kowg =)
blog peserta akn di terjah ole amb00yat
pemenang akn dpilih secara random

mungkin anda org bertuah itu
apa lg join skg!

Rabu, 24 Februari 2010

ANIN'S MINI GIVEAWAY

salam,

jom join giveaway mini ANIN'S

saya berminat join giveaway ni untuk menambah rakan2 blogger,eratkan ukhuwah rakan2 alammaya.bertuah atau tak saya tak kisah janji kita mengeratkan rakan2 semua.

Isnin, 22 Februari 2010

GIVEAWAY

salam,
cantik tak gambo2 kat bawah ni,ni hadiah2 giveaway dari blog NANNIE,ummi pun nak join juga giveaway ni.

GIVEAWAY NO 1
GIVEAWAY NO 2
GIVEAWAY NO 3
GIVEAWAY NO 4
Ok sekarang ni adalah syarat-syarat penyertaan untuk giveaway ini , mudah je :

- Give away ni bermula dari hari ini 19 Febuari - 24 Febuari .

- Terbuka untuk semua follower blog saya yang berada di Malaysia saja .

- Kalau boleh buat la entry yang simple je tentang giveaway ni .

- Kalau ok link kan blog saya ni di blog list anda.

- Sila tinggalkan sebarang komen di ruang komen dalam entry giveaway ni .

- Tinggalkan jejak/link blog anda di ruang komen entry ini , nanti senang saya nak contact anda .

- Hanya 4 orang pemenang sahaja

Sabtu, 20 Februari 2010

Mari Kelih Store 2010 Contest

Mari Kelih Store 2010 Contest.mari ramai2 kita join contest ni.
cantik2 tudung kat kedai ni.

Syarat2 penyertaan mudah sahaja;-
1. Anda perlulah copy & paste gambar di atas & diletakkan di entri anda / side banner anda.
2. Anda perlulah meletakkan tajuk sebagai "Mari Kelih Store Contest 2010" sebagai tajuk entri anda
3. Anda perlulah menjadi seorang follower kepada blog ini & Mari Kelih Store (kalau nak jadi fan of Mari Kelih Store di facebook lagi bagus)
4. Anda perlulah link kan entri anda ke entri ini (dengan meninggalkan komen & link entri)
5. Anda seterusnya harus menceritakan serba sedikit tentang Mari Kelih Store yang menyertai I Love Bazaar pada 27 & 28hb Februari 2010 di Subang Parade. Anda wajib menggunakan gambar2 di bawah sebagai bahan di entri anda. Panjang karangan terpulang, janji ada 2 gambar di bawah sudah memadai;)


klik kat SINI kalau nak join
siapa2 yg dekat tu datanglah beramai2 kat bazar ni macam2 ada.
nasib baik lah ummi jauh kalau dekat ummi dah pegi bazar ni.
gambo kat atas ni lokasi MARI KELIH STORE pada masa bazar berlangsung.

GIVEAWAY AS COLECTIONS


cantik tak mutiara kat atas tu?tentulah cantik siapa yg nak jomlah join giveaway ni.
klik kat SINI.......

ummi pun sebenarnya asal sabah juga,kalau balik sabah tak miss beli mutiara untuk keluarga n kawan2 kat johor ni.tapi sekarang dah jarang balik sabah.rundunya nak balik sabah.

Jumaat, 19 Februari 2010

NurelL’s Craft First Giveaway

comel kan hadiah giveaway ni,kalau dira so cute.
siapa yg tak join giveaway ni rugi sebab hadiah cute2.
nak join klin SINI.

Rabu, 17 Februari 2010

..MIDIAIDABIZ2U GIVEAWAY


jom join ramai2......

nak tahu lebih lanjut klik SINI

disini hatiku: my 1st giveaway

join lagi giveaway dari blog FAWA.hadiah pun comel2.

seorang pemenang bertuah sahaja akan dipilih melalui undian.
tarikh tamat penyertaan adalah pada 01 MAC 2010.


ok...apa perlu anda lakukan, mudah saja :

1. jadi follower saya!

2. link kan blog saya dalam blog list anda

3. buat satu post/n3 dalam blog anda tentang giveaway ini, jangan lupa letakkan
gambar diatas dan dan letakkan link n3 ini pada n3 anda.

4. tinggalkan komen pada n3 ini dan link anda yang anda telah buat tentang giveaway ini.

GIVEAWAY DINI

jom ramai2 join giveaway ni dari blog DINI.hadiah pun menarik untuk kecantikan