Pengikut

Jumaat, 22 Oktober 2010

Baby & Me Cute Giveaway

hadiah giveaway..tomelkannnnnnnnnnn
salammmmm

dah lama tak join contest n giveaway,

ari ummi nak join giveaway dari blog NIA( nama panggilan sama pula ngn ummi..heheheh)



Isnin, 19 Julai 2010

Cabaran : Copy & Menang

Copy & Menang : Sungguh mudah, anda perlu copy & paste sahaja untuk memenangi TIGA buah MP3 Player
Untuk maklumat lanjut, layari www.rkurl.com/117hw
Penaja utama : Raja Kamil, www.akuseorangblogger.com

SimplyStyle Shop 1st Giveaway

jom join klik SINI

ummi tag ZAIKULIM

Ahad, 18 Julai 2010

mRS bUbu gIvEAWAy

jom join GA ni......klik SINI

HAPPY ANNIVERSARY MRS BUBU


Sabtu, 17 Julai 2010

GIVEAWAY FOR HEALTY 2010

terjah kat SINI
Harga Biasa : RM1.50/pcs( WITHOUT POS )
Jauh lebih murah berbanding jenama lain di pasaran

OFFER! PENGENALAN PAKAGING BARU...
HARGA TERMASUK KOS PENGHANTARAN

50 - 99pcs = RM 1.10
100 - 499pcs = RM1.00
500 - 999pcs = RM 0.90

Faedah dan Manfaat Menggunakan Foot Detox Patch :-

Dengan menggunakan Foot Detok Patch ini, anda dapat membuang toksin dalam badan tanpa mengambil sebarang ubat untuk di makan dan hasilnyaanda akan :

- Badan menjadi lebih segar dan bertenaga
- Mengurangkan alergik
- Meningkatkan kadar metabolisma dalam badan
- Mengurangkan kadar tekanan darah tinggi
- Mengurangkan sakit sendi
- Meningkatkan sistem imunisasi badan
- Melancarkan perjalanan darah
- Mendapatkan tidur yang lena
- Boleh mengurangkan berat badan
- Mengurangkan bau kaki

@@@@@@@@@@@@@@@@@@

HUBUNGI KAMI :
SMS / CALL : 019-7332577 (NUR)
YAHOO MESSENGER : dnurboutique@yahoo.com
EMAIL : dnurboutique@yahoo.com


BAYARAN.....

MAYBANK : 101311031245
CIMB Acc : 01160029226520
WESTERN UNION (OVERSEA CUST)
Noor Afzan Binti Tamsir
####################################

syarat pernyertaan...

1) Semua Follower dnurboutique, so become My Follower
2)
Add Blog dnurboutique Dalam Blog List,
3)Tepek banner kt side bar pastikan di link dnurboutique semula ke entry ni k...
4)
Copy semua yg ade diatas,
5) tajuk WAJIB
...GIVEAWAY FOR HEALTY 2010...
6) Pastikan sticky Mode sampai 31 aug 2010
7) Hadiah adalah
50kpg detox foot patch & sehelai tudung x 3 org
Saguhati : sehelai tudung x 10 org

Seandainya sambutan menggalakkan.. hadiah akan ditambah

love n craft giveaway

terjah kat SINI

Selasa, 6 Julai 2010

daddy cute bcoz of me

jom join contest
KLIK SINI
gambar yg ummi pertaruhkan...

Selasa, 22 Jun 2010

Ahad, 23 Mei 2010

Blue Van Giveaway

yerjah kat sini

Hariz GiveAway -jom join

terjah kat sini
pic ni masa besday dira yg 2thn
sambut besday bertiga je kami,tak buat ramai2 pun,sebab baru balik dari sabah,penat masih ada lagi.

nama besday girl: nurul nadira dania
umur : 3thn

Sabtu, 22 Mei 2010

My Supposed to be Anniversary Giveaway turned Mothers Day Giveaway

terjah kat SINI


KONTES: KENANGAN TERINDAH ~

terjah kat SINI

HADIAHNYA
kenangan teringah nia,setelah diijab kabulkan ngn org yg tersayang,kenangan terindah yg kedua mendapat anak setelah 5kali gugur dlm 6thn perkhwinan.tgklah tu gelagat dira macam2 je dia buat.
kenangan terindah yg ketiga,dapat kawan yg best,walau pun kenal dlm alam maya,tapi kami macam dah kenal dah lama,sekali jumpa kecoh.tulah JOHOR MOM'S CLUB.

Pertandingan Teka Berat Zara Maryam

terjah kat SINI

berat zara maryam dlm----- 4.25kg

GIVEAWAY : Besday PapaZakwan

terjah kat SINI

CoretanMaya 1st Giveaway




terjah kat SINI

Jumaat, 21 Mei 2010

Khamis, 20 Mei 2010

EVERYTHING FOR U FROM ME 1ST ANNIVESARY CONTEST

terjah kat sini

ni kek besday dira
besday girl
jawapan cepu emasnya ialah------------------------- Vincent Shoes Pink Stripe

nama anak- nurul nadira dania
umur-------- 3thn

gambo kat atas ni masa besday dira 3thn,tak sambut meriah pun bertiga je,insyahallah tahun ni baru sambut meriah sikit.kek tu tempah kat SR.

Isnin, 17 Mei 2010

Go Go Green Cutest Baby Contest By Mama_Aqish Read more: http://mamapapaaqish.blogspot.com/2010/05/go-go-green-cutest-baby-contest-by.html#ixzz0oMCss

penaja contest MANJAKUSAYANG
ManjakuSayang Collections
dah lama jadi follower blog mama_aqish ni,sebab banyak info2 berguna lagi2 tentang nak cantikkan blog ni.thanks mama_aqish.


ni pic dira masa kat HSA,masa tu tgh tunggu SIL,nia ajak dira g baca buku.

nama anak: NURUL NADIRA DANIA
umur : 3thn
D.O.B : 25/08/2006

My Family's Sweetest Moment @sweetomoide Contest

siapa nak join terjah kat SINI

ni pic yg nia join kan,masa ni tournament bowling johor mom's club. tgk dira tu org suruh senyum dia boleh buatmuke gitu sabo jelah anak dara ummi seorg ni.
walid-en.noni,dira n ummi-nia

1st GiveawaY StartS Now...

cantikkan baju ni,siapa nak terjah kat SINI

IMANINA CUTE GIVE AWAY

terjah kat SINI
nia nak tag
irakecik
mummyfillia
mummy chubby
zai kulim


Khamis, 13 Mei 2010

Ibu Hadif's Giveaway 'Makan Bola Tidur Bola'

terjah kat SINI

Eynda Nak Bagi Hadiah!!

cantik kan hadiah kat bawah ni.
siapa nak terjah kat SINI
pada pendapat nia,
1)best blog eynda ni
2)anak2 yg comel
3)banyak info2 berguna
4)suke tgk umah baru eynda..LAWA

Rabu, 12 Mei 2010

BABY WITH SOOTHER/FEEDING BOTTLE CONTEST

terjah kat sini
gambo yg nia pertaruhkan
v
v
v
v
v
v
v
v
pic ni masa baru balik dari sabah,

nama:nurul nadira dania
d.o.b:25/08/2006
email:nonea_non@yahoo.com



nak tag

Selasa, 11 Mei 2010

..i'm so happy and i'll be giving away thisss!!

"STEAM IT - by TUPPERWARE"
ni hadianya
ummi teka harganya rm79.oo
terjah kat sini

DouBle BirThDay GiveAway by LieSsa.

terjah kat sini

Farrihin's 2nd Birthday Giveaway

terjah kat sini
hadiah utama
5 x saguhati